In urma cu un an am infiintat pe Facebook un grup pe care l-am numit Fabricuta de idei. Nu am stiut atunci incotro ne vom indrepta, simteam insa nevoia sa impartasesc cu altii din preocuparile mele care tin de creativitate.

Citez din ceea ce am scris atunci la “despre grup”:

Acest grup este pentru cei care vor sa se reinventeze, sa iasa din “cutie”, sa il descopere, redescopere pe EU CREEZ, EU POT, EU MA BUCUR de ceea ce invat si stiu sa fac.

 Am lasat grupul sa creasca  fara a impune teme, subiecte anume. Incet, dar sigur, ne-am orientat inspre ceea ce tine de handmade, arts and craft, talente nebanuite, experimente mai mult sau mai putin reusite, dar cu atat mai mult mai indragite.

In prezent, grupul numara peste 1100 de membri, adulti si copii deopotriva. Intre timp am facut si o pagina pentru a ne putea promova mai bine si pregatesc si un site. Daca vreti sa va intalniti cu noi pe Facebook, suntem aici.

Mester, ucenic, ajutor, va multumesc tuturor pentru implicarea in grup, participarea la ateliere, promovarea sub o forma sau alta a ideii de creativitate, disponibilitatea de-a impartasi, deschiderea spre persoane si subiecte mai putin familiare, vorbele calde si incurajarile voastre…intr-un cuvant, energia buna care vine dinspre fiecare in parte.

Mai jos, sunt cateva fotografii de la atelierele din 2012. Unele dintre ele au avut specific de handmade, iar altele au fost un mixt inedit dintre coaching- dezvoltare personala si arts and craft ( concept pe care l-am numit creative coaching).

Atelier de flori

Atelier de bijuterii

Fabricuta de idei pentru copii- ateliere de creativitate si dezvoltare personala

Atelier de abajururi

Povestea numelui, povestea ta- creative coaching

Atelier de perinute vesele

Povestea sosetelor vorbitoare- creative coaching

El, ea si o lalea- creative coaching

Dorinta inimii- harta comorii- creative coaching

Petrecere- 1 an de la inaugurarea Fabricutei de idei

Atelier maraton- Un Craciun facut de tine

Comentarii