Despre mine

Ideea acestui blog a venit firesc, ca o continuare a Atelierelor de Life Coaching pe care le tin. M-am gandit ca ar fi util sa punem intrebari, sa cautam raspunsuri, sa ne sustinem unii pe altii in Calatoria pe care o facem cu totii.

Fac coaching individual, sustin workshop-uri, particip la randul meu la alte cursuri, citesc, scriu, vizionez, intreb, raspund, ma intalnesc cu povesti de viata, structurez, caut…si mi-ar placea sa va impartasesc din ceea ce am invatat, cum mi-ar placea sa impartasiti, povestiti si voi despre “popasurile” pe care le faceti: intamplari reale, preocuparile voastre, probleme, dar si solutii.

Profesia de coach e mai noua in Romania. Dorinta si totodata ambitia  mea este de a descoperi fiecare “Antrenorul”/ Coach-ul/ Prietenul din sine insusi, prezent in orice moment al zilei, pregatit pentru probleme mici si mari. Unii l-au re/descoperit, altii acum se imprietenesc cu el sau ii gasesc in permanenta valente noi.

Si eu cred ca INSOTIT e mai usor…pentru ca, doar in relatie cu un altul, poti afla cine esti.

Pe acest blog, la fel ca in viata reala, nu judec, nu dau sfaturi, ci incerc sa ofer o “rama” in care fiecare sa isi gaseasca raspunsul potrivit.

Ma adresez celor care doresc sa isi imbunatateasca relatiile in care sunt- relatia cu partenerul de viata, cu copilul, familia, cu colegii si nu in ultimul rand, poate chiar in primul- relatia cu sine insusi.

In mai putine cuvinte, promovez performanta in viata prin coaching.

Va multumesc ca sunteti aici!

life coach
Laura Dumbrava

Din formarile mele:

Licentiata in Stiintele Comunicarii, Universitatea de Vest din Timisoara
Licentiata in Filologie, Universitatea de Vest din Timisoara
Life coach, formare Coaching Essence Romania
Trainer certificat, formator de formatori
Practician Programare Neuro-Lingvistica, formare la Sistem PSI, membru ITANLP
Formare profesionala in domeniul managementului si antreprenoriatului- Scoala Nationala a Femeilor Manager, APFR, certificat ministerul Muncii, Solidaritatii Sociale si Familiei si Ministerul Educatiei, Cercetarii si Tineretului
Jurnalist, realizator si moderator de emisiuni TV
Specializare in competente sociale si civice, APFR, Ministerul Muncii, Familiei si Egalitatii de sanse, Ministerul Educatiei, Cercetarii si Tineretului
Quantum Touch Practitioner-Level 1
Alte cursuri/ workshop-uri: Tehnici de Eliberare Emotionala, Respiratia inimii- Respiratia holotropica, Copilul competent, Dialog si conflict in familie – Familylab Austria, Comunicare relationala prin metoda ESPERE,
Cursuri si specializari in domeniul audio-vizual ( dictie, editare, productie TV, imagine)

Si, nu in ultimul rand, mama a trei copii.

Comentarii

Leave a Reply